A duhet të përdorni një agjent të pasurive të paluajtshme për të gjetur apartamentin e dëshirës tuaj?

Fillimi i kërkimit për shtëpinë tuaj të ardhshme në internet – qoftë me qira apo blerje – është bërë e zakonshme, nëse nuk pritet plotësisht. Por kur vjen koha për të vizituar shtëpitë dhe për të ngushtuar mundësitë tuaja, mund të duket sikur vetëm blerësit e shtëpive kanë përparësinë të thërrasin një agjent të pasurive të patundshme për t’i ndihmuar ata gjatë procesit.

Por qiramarrësit nuk duhet të shesin veten shkurt.

Shumë agjentë të pasurive të paluajtshme me kënaqësi do të përfaqësojnë një qiramarrës që kërkon vendin e tij të ardhshëm me qira – është vetëm një çështje e lidhjes me profesionistin e duhur i cili është i njohur me qira në qytetin tuaj të dëshiruar. Këtu janë katër arsye që të punosh me një agjent për të gjetur qiranë tuaj do të ishte një përshtatje e mirë, dhe katër arsye për të gjetur një apartament ose shtëpi më vete mund të ishte më e mira.

Pse duhet të përdorni një agjent të pasurive të paluajtshme për të gjetur qiranë tuaj të radhës

Këtu janë katër arsye që mund të përfitoni nga përdorimi i një agjenti të pasurive të patundshme për t’ju ndihmuar të gjeni qiranë tuaj të ardhshme.

Ju po zhvendoseni në një qytet të ri

Si dikush i panjohur me paraqitjen e qytetit dhe lagjet, mund të jetë një avantazh i madh të thërrisni një profesionist i cili i kalon ditët e tij ose të saj duke pastruar lagjet për shtëpitë dhe apartamentet në dispozicion. Plus, nëse nuk mund të vizitoni qytetin tuaj të ri përpara lëvizjes tuaj, një agjent mund të jetë sytë dhe veshët tuaj në vendndodhjen për të vizituar vendet dhe t’ju sjellë me vete përmes video chat. Disa punëdhënës përfshijnë përfaqësimin e agjentëve si pjesë e paketave të tyre të zhvendosjes.

Ju jeni të shqetësuar për t’u mashtruar

Ekzistojnë mashtrime me qira, shpesh në formën e një liste të disponueshme të kopjuar që synon të mashtrojë qiramarrësit dyshimtarë për të instaluar një depozitë sigurie ose qiranë e muajit të parë pa ndonjë shans të vërtetë për të jetuar në vendin që ata shohin në internet

Ka disa shenja që do t’ju tregojnë kur listimi i qirasë është një mashtrim – nga qiradhënësi që zbulon se ai jeton jashtë vendit deri tek asnjë kërkesë për një kontroll të historisë – por nëse jeni të shqetësuar për humbjen e këtyre detajeve, një agjent i pasurive të patundshme do të jetë një pengesë e dobishme.

Join The Discussion

Compare listings

Compare