Marketing

Udhëzuesi juaj përfundimtar për të blerë një shtëpi në Kosovë

Blerja e një shtëpie është një ndërmarrje e madhe dhe shumica e blerësve nuk e kanë idenë se çfarë të presin ose si të bëhen gati. Ne e kuptojmë se blerja e një shtëpie është gjithmonë një vendim shumë i rëndësishëm për të gjithë. Një vendim që nuk është gjithmonë i këndshëm dhe vjen gjithmonë me frikën dhe pasiguritë e veta. Për t'iu përgjigjur asaj përpjekjeje...

Marrja me qira, kundrejt blerjes së një shtëpie : Cili është ndryshimi ?

Zgjedhja për të marrë me qira ose blerë shtëpinë tuaj është një vendim i madh që ndikon jo vetëm në stilin e jetës tuaj, por edhe në shëndetin tuaj financiar. Pronësia e pasurive të paluajtshme shpallet si një investim që ka të ngjarë të krijojë ekuitet dhe një burim zbritjesh tatimore. Marrja me qira gjithashtu ka avantazhet e saj, duke përfshirë pak ose aspak përgjegjësi dhe...

Compare listings

Compare