Shitje

Cili është sistemi më efikas i ngrohjes për shtëpinë tuaj?

Çfarë e bën një sistem ngrohjeje efikas? Natyrisht, ndihmon të dish se çfarë përcakton të qënurit "efikas" në mënyrë që kur të kërkoni një të tillë - ose kur përpiqeni të përcaktoni nëse sistemi juaj ekzistues është efikas - do të dini se çfarë të kërkoni. Efektiviteti i pompës së nxehtësisë ndikohet drejtpërdrejt nga kushtet e motit. Në klimat e moderuara, pompat...

Si ta dekorojmë ambientin për stinën e vjeshtës?

Përderisa temperaturat fillojn të zbresin, kombinoni ngjyrat e vjeshtës, disa dekorime vjeshtore dhe disa kunguj për t'i dhënë shtëpisë tuaj një ndryshim të shpejtë sezonal. Ide dekori për vjeshtë Po kërkoni një ide decorative dhe gjithëpërfshirëse të vjeshtës? Përdorni ngjyrat e vjeshtës ose inkorporoni tonet e tokës në të gjithë dekorin e shtëpisë tuaj. Do të mahniteni...

Tregu i pasurive të paluajtshme

Tregu i pasurive të paluajtshme nuk është një sistem i vetëm. Është e lidhur thelbësisht me shumë sisteme dhe tregje të tjera që të gjithë ndikojnë njëri-tjetrin. Duke i kushtuar vëmendje këtyre strukturave të ndryshme brenda botës së biznesit mund të identifikoni mundësitë e pasurive të paluajtshme që t’i arrini para konkurrentëve tuaj. Për fat të mirë, janë 5 hapa që...

8 pyetjet kryesore për t’i bërë agjentit tuaj të pasurive të paluajtshme

 Pyetjet që duhet t'i bëni një agjenti të pasurive të paluajtshme kur blini pronë. Blerja e një shtëpie mund të jetë e frikshme në momentet më të mira. Inspektimet e hapura gjithashtu mund të shtojnë stresin pasi ato shpesh mund të jenë frikësuese; agjentët e pasurive të paluajtshme nxitojnë dhe ka një mori të shitësve me të cilët duhet të përballeni. Sado të...

6 arsyet kryesore për të investuar në pasuri të paluajtshme

Këto janë arsyet kryesore për të investuar në pasuri të paluajtshme për t'ju ndihmuar të vendosni nëse është investimi i duhur për ju. 1. Është një pasuri e prekshme Kur investoni në pasuri jo-materiale, si aksione ose obligacione, gjithçka që duhet të tregoni për investimin tuaj është një copë letër. Ju nuk keni pronësi mbi asgjë. Nëse tregu i aksioneve rrëzohet, copa...

Kush duhet të investojë në pasuri të paluajtshme?

 Investimi në pasuri të paluajtshme nuk është vetëm për të pasurit dhe të famshmit. Çdokush mund ta bëjë këtë, edhe nëse keni vetëm një paradhënie të vogël. Me përgatitjen dhe kërkimin e duhur, çdokush mund të shijojë fitimet që ofron pasuria e paluajtshme. Kush duhet të investojë në pasuri të paluajtshme? Ju nuk duhet të jeni një lloj personi specifik ose të...

Marrja me qira me shokë dhome

Kur një shok dhome nuk paguan qira Banorët mund të bien dakord të ndajnë qiranë në çfarëdo mënyre që dëshirojnë. Megjithatë, marrëveshjet midis shokëve të dhomës nuk janë të detyrueshme për qiradhënësin: Qiradhënësi mund të kërkojë shumën e plotë të qirasë nga kushdo që ka nënshkruar kontratën e qirasë. Pronarët shpesh vendosin një marreveshje në kontratë ku...

Vendosja e çmimit të qirasë

Dhënia me qira e shtëpisë tuaj mund të jetë vendimi I duhur, veçanërisht nëse jeni gati të zhvendoseni dhe jeni kundër shitjes. Marrja e një qiramarrësi mund t'ju ndihmojë të paguani më shpejt hipotekën tuaj. Më pas, mund t'i vendosni paratë që keni fituar drejt një qëllimi financiar, p.sh. ndoshta në një llogari pensioni. Nëse nuk jeni të sigurt se çfarë çmimi të vendosni...

Si të shisni shtëpinë tuaj, një udhëzues i plotë për shitësit

Shumica e shitësve të shtëpive ëndërrojnë për një shitje pa stres, në të cilën ata thjesht listojnë shtëpinë e tyre, gjejnë shpejt një blerës të kualifikuar, mbledhin paratë dhe dorëzojnë çelësat. Sikur të ishte kaq e thjeshtë! Në realitet, shitja e një shtëpie përfshin shumë pjesë lëvizëse - disa që mund t'i kontrolloni dhe disa që janë jashtë kontrollit tuaj. Pra,...

Si ta bëj dhomën time me erë të freskët?

Tani që e dini se nga mund të vijë një erë e keqe dhe që cilësia e ajrit të brendshëm mund të jetë e dobët, pavarësisht nëse e nuhatni atë apo jo, është koha të mundoheni ta bëni dhomën tuaj të ndjehet po aq e freskët si një ditë pranvere (duke përjashtuar polenin). Provoni këto dhjetë hapa për të sjellë një ndjesi të freskët dhe të këndshme në dhomën tuaj, si dhe për...

Compare listings

Compare