Për ne...

Vizioni ynë...

Tafingo filloi aktivitetin e saj me synimin për të ndërtuar një rrjet më të mirë dhe më cilsëor të pasurive të paluajtshme, përmes së cilës njerëzit mund të blejnë, të shesin apo të marrin me qira pronën që ata dëshirojnë.

Tafingo ju mundëson të shitni, bleni a po të gjeni me qira banesa, shtëpi, lokale në të njëjtin vend, i cili është lehtë i qasshëm dhe pranë jush me agjentët tanë të cilët do të jenë në dispozicionin tuaj duke ju garantuar  shërbim cilësor, të saktë dhe të shpejtë.

Tafingo është një platformë me një investim serioz amerikan dhe  përbëhet nga ekspertë të fushës së patundshmërisë në SHBA dhe në trojet tona.

Synimi i TAFINGOs është që të shtrihet në të gjitha trojet shqiptare, dhe të ju mundësoj blerësve apo shitësve të kenë një vend të dedikuar për patundshmëri.

Zyret tona janë të lokalizuara aktualisht në Kosovë.
E gjithë kjo ide filloi nga vështirësia e krijuesit për të blerë një shtëpi në Kosovë, pasi që për këtë proces është dashur të kontaktojë shumë persona dhe të shfletojë shumë faqe në internet, pasi që nuk kishte një platformë të dedikuar posaqërisht për patundshmëri.

Shërbimet

Tafingo ju mundëson të shitni, bleni a po të gjeni me qira banesa, shtëpi, lokale në të njëjtin vend, i cili është lehtë i qasshëm dhe pranë jush me agjentët tanë të cilët do të jenë në dispozicionin tuaj duke ju garantuar  shërbim cilësor, të saktë dhe të shpejtë.

Blogu

Lexoni nga blogu i Tafingo-s

Cili është sistemi më efikas i ngrohjes për shtëpinë tuaj?

Çfarë e bën një sistem ngrohjeje efikas? Natyrisht, ndihmon të dish se çfarë përcakton...
Continue reading

Si ta dekorojmë ambientin për stinën e vjeshtës?

Përderisa temperaturat fillojn të zbresin, kombinoni ngjyrat e vjeshtës, disa dekorime...
Continue reading

Tregu i pasurive të paluajtshme

Tregu i pasurive të paluajtshme nuk është një sistem i vetëm. Është e lidhur...
Continue reading

8 pyetjet kryesore për t’i bërë agjentit tuaj të pasurive të paluajtshme

 Pyetjet që duhet t'i bëni një agjenti të pasurive të paluajtshme kur blini...
Continue reading

Të tjerët për ne...

Ne kemi qene duke kerkuar nje banese me ble per prinderit tane, edhe ka qene shume e veshtire sepse u desht me shfletu shume faqe, nuk ka pas qmime e info. Me Tafingo e kemi gjete banesen e duhur, agjentja Rina nga Tafingo na ka ndihmuar dhe ka punuar me ne deri sa e kemi ble banesen ne Veternik. Jeni me te miret
by Krenar Shala
Cyrih, Zvicer
Familja jone ishte ne kerkim per nje banese me te madhe ne Peje, miqt tane na rekomanduan Tafingon dhe ne jemi ndare shume te kenaqur me zgjidhjet qe na ofruan,
by Dea Belegu
Une me burrin vendosem me ble nje banese ne Prishtine sepse u lodhem duke udhetuar cdo dite nga Mitrovica. Na rekomanduan Tafingon dhe stafi na ndihmuan dhe punuan me ne deri sa e gjetem banesen ideale per ne. Ju faliminderit TAFINGO
by Adelina Rexha

Compare listings

Compare