Banesat Në Shitje – Ferizaj

 • Me Marrëveshje
Ferizaj, Municipality of Ferizaj, Kosovo, Ferizaj, Ferizaj, Municipality of Ferizaj, Kosovo
Në Shitje
Ferizaj, Municipality of Ferizaj, Kosovo, Ferizaj, Ferizaj, Municipality of Ferizaj, Kosovo
 • Me Marrëveshje

Informata rreth pronës

ID e pronës: 30738
 • Banesë
 • Lloji i pronës
 • 1
 • Banjo
 • 93.8 m2

Informacione të tjera

Filloj Shitja e banesave në kompleksin banesor Arch Point në  Ferizaj .

Objekti gjendet në rrugën ”e Recakut” me dalje edhe ne rrugën “Cen Dugolli” . Specifikat e objektit/kompleksit: Kompleksi banesor – afarist – Blloku A -me strukturë 2B + P + 13 + PH
-Mirëmbajtje, menaxhim dhe shërbim 24/7 të objektit pas dorëzimit të objektit (e cekur në kontratë),
-Furnizimi me ujë 24/7 (e cekur në kontratë), -Ndarja në mes banesave me 2 (dy) mure për izolim me të mire akustik.
-3 ashensorë me madhësi të ndryshëm (njeri standard ndërsa dy tjer te destinuar për shërbime mjekësore-shtrati i spitalit si dhe bartjen të ngarkesave te ndryshme).
-Dritare të plastikës të brenditë të njohur gjerman me trashësi të kornizës 84mm x 78mm ,xhame i trefishte-termopan low-e 4+12+4+12+4 mm të brenditë Mabetex Group me koeficient termik 0.64 W/m2K.
-Fasadë me ½ tullë të kafta belge të prodhuesit Vandersanden dhe izolim me lesh mineral dhe stiropor.
-Sistemi i ngrohjes do të jetë nën dysheme me kalldajë elektrike .
-Qasje e shpejte e zjarrfikëseve dhe ndihmës së shpejte në çdo pjesë të objektit.
– 8 shkallë të Rihterit, Strukturë stabile ndaj tërmeteve- Tra perimetrik
-Instalimet e ujit dhe kanalizimet në me materiale të dëshmuara nga brendet e njohura si TIEMME , SOLIN-SA , VARGON,banjo të ventilluara dhe të ajrosura .
-Përdorimi i materialeve cilësore për suvatimin e hapësirave të m’brendshme nga firma e njohur ”KNAUF”.
-Kamera të sigurisë nga #Hikvision të cilët do të jenë funksionale në 24/7 dhe do të regjistrojnë dhe mbajnë regjistrimet për një afat të gjatë kohor. -Alarm kundër vjedhjes nga #Hikvision.
-Alarm kundër zjarrit nga #Detnov për te zbuluar tymin nga shkaktimi i ndonjë zjarri eventual. -Akses kontrolla nga #Hikvision në një vend të sigurt dhe të qas’shëm vetëm nga personat e autorizuar dhe policia.
-Sisteme të video-interfonisë nga #Hikvision për komunikim m’brenda objektit për banorët.
-Qipet për aktivizimin e ashensorëve për eliminimin e keqpërdorimit nga personat jo banor të objektit.

 

Për më shumë kontaktoni:
+38348888762
Viber & Whats app

 • Adresa Ferizaj, Municipality of Ferizaj, Kosovo
 • Qyteti Ferizaj
 • Shteti Kosove

KALKULATORI I KREDISË

MUAJ
 • KËSTI MUJOR
%

Detaje

 • ID e pronës: 30738
 • Çmimi: Me Marrëveshje
 • Madhësia e pronës: 93.8 m2
 • Banjo: 1
 • Lloji i pronës: Banesë
 • Statusi i pronës: Në Shitje

Listime të ngjajshme

Compare listings

Compare
Jeton
 • Jeton