Lëshohet toka me qira 25 ari- Rruga C- Prishtinë

 • Me marrëveshje
Ali Aliu Kelmendi, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo, Prishtinë, Ali Aliu Kelmendi, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
Me Qira
Ali Aliu Kelmendi, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo, Prishtinë, Ali Aliu Kelmendi, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
 • Me marrëveshje

Informata rreth pronës

ID e pronës: 34667
 • Tokë
 • Lloji i pronës
 • 1
 • Banjo
 • 25
 • Ari

Informacione të tjera

Lëshohet toka me qira 25 ari- Rruga C- Prishtinë.

Toka gjindet në Rrugën C përballë Market Tosi-it dhe ka qasje direkte me rrugën kryesore.

Lokacioni është ideal për sipërmarrësit dhe bizneset të zhvillojnë veprimtari të ndryshme.

Kontakti : +38348888914

Viber : +38348888914

WhatsApp : +38348888914

 • Adresa Ali Aliu Kelmendi, Mati 1, Matiqan, Municipality of Pristina, 10060, Kosovo
 • Qyteti Prishtinë
 • Kodi postal 10060
 • Shteti Kosove

Karakateristikat

Detaje

 • ID e pronës: 34667
 • Çmimi: Me marrëveshje
 • Madhësia e pronës: 25 Ari
 • Banjo: 1
 • Lloji i pronës: Tokë
 • Statusi i pronës: Me Qira

Listime të ngjajshme

Compare listings

Compare
Arba
 • Arba