Lëshohet Lokali me Qira – Prishtinë

 • €700
Të përzgjedhurat Me Qira
Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo, Prishtinë, Rr. Gazmend Zajmi
Të përzgjedhurat Me Qira
Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo, Prishtinë, Rr. Gazmend Zajmi
 • €700

Informata rreth pronës

ID e pronës: 24134
 • Lokal
 • Lloji i pronës
 • 3
 • Banjo
 • 160

Informacione të tjera

Lëshohet me qira Lokali në rrugën “Gazmend Zajmi” (Rruga e ish Dubrovnikut)
Lokali posedon hapësirë prej 160m2, si dhe terrasë e shfrytëzueshme 60m2
Lokali posedon 3 wc, dhe është i pajisur me 2 klima


Mund të shfrytëzohet për shumë veprimtari të ndryshme pasi ka hapësirë të mjaftueshme

 • Adresa Rr. Gazmend Zajmi
 • Qyteti Prishtinë
 • Shteti Kosove

Karakateristikat

Detaje

 • ID e pronës: 24134
 • Çmimi: €700
 • Madhësia e pronës: 160
 • Banjo: 3
 • Lloji i pronës: Lokal
 • Statusi i pronës: Me Qira

Listime të ngjajshme

Compare listings

Compare
Info
 • Info