Shitet Objekti i dedikuar për Hotel në qendër të Mitrovicës

 • Marrveshje
Rexhep Mitrovica, Mitrovicë, Rexhep Mitrovica

Informata rreth pronës

ID e pronës: 29171
 • Objekt
 • Lloji i pronës
 • 10
 • Dhoma gjumi
 • 5
 • Banjo
 • 450

Informacione të tjera

Objekti posedon 3 kate dhe është i shfryzushëm për shërbime hotelerie.

Gjindet në qendër të qytetit afër Sallës Minatori

Posedon 3 katate
Përdhesa posedon 2 Kuzhina, Restaurantin, Terasë dhe Banjo
Kati parë 5 dhoma dhe të mobiluara të gatshme për shfryzim
Kati dytë 5 dhoma dhe të mobiluara të gatshme për shfryzim

 • Adresa Rexhep Mitrovica
 • Qyteti Mitrovicë
 • Shteti Kosove

Karakateristikat

KALKULATORI I KREDISË

MUAJ
 • KËSTI MUJOR
%

Detaje

 • ID e pronës: 29171
 • Çmimi: Marrveshje
 • Madhësia e pronës: 450
 • Dhoma gjumi: 10
 • Dhoma: 10
 • Banjo: 5
 • Lloji i pronës: Objekt
 • Statusi i pronës: Në Shitje

Listime të ngjajshme

Compare listings

Compare
Abetare
 • Abetare