Shitet toka – Fshati Kukaj -Prishtinë

 • €20,000
Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo, Prishtinë, Fshati Kukaj, Prishtinë
Në Shitje

Shitet toka – Fshati Kukaj -Prishtinë

Pristina, Municipality of Pristina, 10000, Kosovo, Prishtinë, Fshati Kukaj, Prishtinë
 • €20,000

Informata rreth pronës

ID e pronës: 24541
 • Tokë
 • Lloji i pronës
 • 10 ari

Informacione të tjera

Shitet toka me hapësirë prej 10 ari
Toka gjendet afër ETNO FEST- fshati Kukaj (ish Kukavice)
Toka ka pozicionin perfekt për të ndërtuar vila
Vend turistik dhe shumë tërheqës
Ka pamje piktoreste
Ka dalje në rrugë
Dokumentacion të rregullt.

 • Adresa Fshati Kukaj, Prishtinë
 • Qyteti Prishtinë
 • Shteti Kosove

KALKULATORI I KREDISË

MUAJ
 • KËSTI MUJOR
%

Detaje

 • ID e pronës: 24541
 • Çmimi: €20,000
 • Madhësia e pronës: 10 ari
 • Lloji i pronës: Tokë
 • Statusi i pronës: Në Shitje

Compare listings

Compare
Search
Price Range Nga Për
Info
 • Info