Banesë

Si të krijoni të ardhura pasive me pasuri të paluajtshme

Të ardhurat pasive i duan të gjithë, pasi që keni mundësi të bëni para pa punuar!Shembuj të të ardhurave pasive janë fluksi i parave nga pronat me qira, dividentët e aksioneve, interesi nga huatë, honoraret, paratë nga bizneset ose investime të tjera. Shumica e përkrahin mendimin se të ardhurat pasive nuk ekzistojnë për arsye se për të krijuar të ardhura duhet punë e madhe dhe e...

Ide për përmirësimin e shtëpisë për këdo brenda buxhetit

Më në fund keni kohë për të punuar në projekte për përmirësimin e shtëpisë, por nuk doni të shtrini buxhetin. Lajmi i mirë është që ju mund të bëni një ndryshim të madh dhe të përmirësoni shtëpinë tuaj ose pronën tuaj të investimeve me këto projekte të lehta! Ndryshoni Dritat!Dritat janë ato të cilat japin ndriçimin në shtëpine tuaj andaj zgjedhja e duhur e tyre është e...

5 Këshilla për të krijuar shtëpinë tuaj në ambientin e duhur të punës

Në ditët e sotme shumë nga ne jemi të detyruar të punojmë nga shtëpia. Fatkeqsisht, jo çdoherë shtëpia mund të na sjellë motivimin e duhur ndaj punës. Vendi i ndenjës i rehatshëm kur shohim kolltukët, televizorin apo ambientin e jashtëm në një ditë të bukur mund të humbë dëshirën tonë për t’u përkushtuar në punë si në një ditë normale në zyre apo në vendin e punës!...

Posedimi i një shtëpie – Një mjet i fuqishëm financiar

Nëse ende jeni qiramarrës, nuk është kurrë vonë të mendoni se të kesh një shtëpi mund të ju çojë drejt një të ardhme më të mirë dhe më të fortë! Në tregun e sotëm të strehimit, ka përfitime të qarta financiare për të pasur një shtëpi si për shembull rritjen e kapitalit, shansin për të ndërtuar vlerën tuaj neto dhe vlerësimin e vlerave të shtëpise. Më poshtë gjeni...

Patundshmëri Tregtare

Kur dëgjoni termin ''pasuri të paluajtshme'' çfarë është ajo që ju vjen në mend ?Për shumicën e njerëzve është ndoshta imazhi i njohur i një agjenti të veshur mirë, të qeshur që ndihmon një blerës për të blerë shtëpinë e tyre të parë. Por ky nuk është lloji i vetëm i pasurive të patundshme që ekziston. Pronat komerciale si qendrat tregtare, pikat e karburantit, hotelet etj,...

Keni parasysh këto 6 projekte para se të shisni shtëpinë tuaj

Ndoshta familja juaj po rritet dhe ju po kërkoni një shtëpi me një oborr më të madh ose në një rreth tjetër shkollor. Cilado qoftë arsyeja juaj ju keni vendosur që është koha për të shitur shtëpinë tuaj aktuale. Pavarësisht nëse kjo është hera juaj e parë ose keni përvojë, shitja e shtëpisë tuaj mund të jetë një detyrë e madhe. Pra nëse nuk jeni në një krizë të madhe...

Compare listings

Compare